Vodeća momčad MAXtv Prve lige, Dinamo, u trinaestom kolu dočekuje Osijek, uvijek rado viđenog gosta na Maksimiru. Modri ovaj susret igraju nakon teškog gostovanja u Salzburgu no trener Mamić ne mora brinuti; na raspolaganju ima brojne kvalitetne igrače koji mogu uskočiti na mjesto umornih prvomtimaca.Uvijek su škakljive utakmice koje slijede nakon važnih europskih dvoboja; i zbog umora ključnih igrača, a i zbog motivacijskog faktora. Na europskoj sceni Modri moraju zapeti iz petnih žila da dohvate pozitivan rezulat, a u domaćoj ligi su navikli da do rezultata stižu puno lakše, čak i ako im pristup utakmici nije pravi. Za sada je Dinamo vrlo dobro i koncentrirano odrađivao prvenstvene dvoboje koji slijede nakon europskih, no gust raspored i veliki broj utakmica generiraju uvijete pod kojima se kiksevi lakše događaju. Priliku da iskoristi umor modrog sastava ove nedjelje ima Osijek; priliku ima no vjerojatno ne i kvalitetu. Osiječani i ove sezone pokazuju dva svoja lica; povremeno odigraju dobar meč i osvoje koji bod, no puno češće su konfuzni i nemotivirani, a njihova loša izdanja prate slabi rezultati. 

Zadnjih par sezona Osijek je uspio ostvariti koji pozitivan rezultat protiv Dinama pa čak i remizirati na Maksimiru no to se redovito događalo u okolnostima kada je Osijek bio u potrebi za bodovima, a Modrima su zbog sigurnog vodstva bili komotni. U ovome trenutku prošla je tek trećina prvenstva i Modri još ne smiju kalkulirati te će protiv Osijeka istrčati u namjeri da uzmu novi trobod. 

Kome će trinaesto kolo bilo sretno, a kome nesretno pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/ 

Kupi Sportski ili Sportski Plus paket i prati vrhunske sportske događaje.
Prati najuzbudljivije utakmice UEFA-e, MAXtv Prve Lige i utrke Formule 1 - MAXtv to GO.