Navigation Content

Koliba u šumi

Koliba u šumi

The Cabin in the Woods

Petoro prijatelja odlazi na odmor u kolibu u šumi, no dobit će puno više od onoga što su tražili...

INFO

RedateljDrew Goddard

GlumciKristen Connolly, Chris Hemsworth, Anna Hutchison, Fran Kranz

Sažetak

Petero prijatelja, studenata, odluči otići na odmor u malu romantičnu, drvenu kuću u šumi koja se nalazi na osami, kraj jezera, u netaknutoj prirodi. Već putem prema kući društvo nailazi na napuštenu i neobičnu benzinsku pumpu. Stigavši u kuću, djevojke i mladići se kupaju u obližnjem jezeru, uživaju u prirodi, a kada se vrate, odluče istražiti podrum kuće.

Podrum je pun raznih stvari i svatko od njih pronađe nešto što ga zainteresira. U nekom se trenutku dvoje mladih izdvoji, odu u šumu ljubeći se, no umjesto romantičnih trenutaka dogodi im se užas...

Vrlo uspješan horor Drewa Goddarda koji je poznatiji kao vrsni scenarist izuzetno popularnih TV serija poput Losta, Aliasa, Buffy the Vampire Slayera te mu je "Koliba u šumi" prvi redateljski rad na filmu.

Uvučeni u šumu, petero studenata zapravo je uvučeno u svojevrsni eksperiment koji je strašniji od bilo kojeg zombija ili divovske anakonde te ostalih sablasnih arhetipova koji će biti prisutni u Kolibi u šumi.

No nizanje horor klišeja u ovom je filmu uokvireno još jednom pričom koja se odvija izvan kolibe, izvan šume, u sofisticiranom pogonu gdje ih gledaju, promatraju, odlučuju o njima pa čak se i klade na njih, znanstvenici.

Film je odlično prošao u kinima, raskošno je snimljen i bogati budžet osjeća se u kadrovima.

U glavnim ulogama gledamo mladu američku glumicu Kristen Connolly te australskog glumca Chrisa Hemswortha poznatog nam iz Zvjezdanih staza i Thora.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...