Najzanimljivija utakmica 13. kola MAXtv Prve lige igra se u subotu navečer; Hajduku u goste stiže Lokomotiva i ima namjeru pokvariti povratak Splićana na Poljud. Ivkovićev sastav bit će prvi koji će testirati novi poljudski travnjak, a domaći se nadaju da će nova travnata podloga biti sretnija od one stare!Poznata je stvar da igrači Lokomotive susrete s Hajdukom uzimaju maksimalno ozbiljno budući da su svjesni da im je dobra prezentacija protiv Splićana gotovo pa garancija napretka u karijeri. Nema sumnje da će i ovoga puta biti tako; prije nekih desetak dana Ivković je izjavio da su naredna kola za Lokomotivu skoro pa kvalifikacijska. Ta rečenica otkriva ambicije Lokosa koji se očigledno žele uključiti u utrku za europske pozicije, a trenutna forma daje im za pravo; u zadnja tri prvenstvena susreta upisali su dvije pobjede uz očekivani poraz od Dinama. 

Hajduk je u seriji pozitivnih rezultata – u zadnjih pet prvenstvenih susreta upisali su dvije pobjede i tri remija, a važno je naglasiti da je splitski sastav svih pet susreta odigrao na strani; riječ je četiri prava gostovanja i domaćem susretu protiv Rijeke u Dugopolju. Tudor će u odnosu na prošlo kolo imati na raspolaganju kompletniju momčad; vraća se Gotal koji je odradio kartone, a mogao bi biti spreman i Vršajević, važna karika Tudorovog sastava. 

Obje momčadi teže ofenzivnom nogometu i konstruktivnoj igri pa nas na Poljudu ove subote čeka prava nogometna poslastica, a čije će kvalitete prevagnuti, pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/ 

Kupi Sportski ili Sportski Plus paket i prati vrhunske sportske događaje.
Prati najuzbudljivije utakmice UEFA-e, MAXtv Prve Lige i utrke Formule 1 - MAXtv to GO.