Iako u Serie A Inter ponovo oscilira i očigledno još nije dosegnuo željenu razinu, u Europskoj ligi plavo-crnima za sada sve ide po planu. U prva dva susreta upisali su dvije pobjede, a ako dobiju i St. Etienne na Meazzi, sigurno ćemo ih gledati i u eliminacijskoj fazi ovog natjecanja.Kako vrijeme prolazi, sve je više glasova koji govore da je Mazzarri postao dio problema, a ne dio rješenja za Inter. Iako Inter u ovome trenutku nema moćan roster, mnogi se slažu da bi Kovačić i društvo mogli i morali bolje. Borba za scudetto za njih je završila prije nego je počela, pa navijačima Intera ostaje da se nadaju kakvom europskom iskoraku njihovih ljubimaca. 

U prvom kolu skupine F EL-a Inter je slavio kod Dnipra, a u drugom su na svom travnjaku pobijedili Karabakh. St. Etienne je u prva dva susreta upisao dva remija i izgleda prilično blijedo ove sezone. Ukoliko Mazzarri na teren pošalje najboljih jedanaest, sva je prilika da će bodovi ostati u Milanu, a ako bude kombinirao sastav, ili recimo odmori Kovačića, francuski sastav možda ipak dobije priliku.

Inter protiv St. Etiennea na kanalu Arena 3 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/