Navigation Content

Kralj rijeke

Kralj rijeke

The River King

Detektiv vjeruje da je ono što se doima kao samoubojstvo studenta možda bila inicijacija koja je pošla po zlu

INFO

GlumciEdward Burns, Jennifer Ehle, Rachelle Lefevre

Sažetak

Abela Greya (Edward Burns) pošalju da istraži smrt dječaka koji je pohađao prestižnu mjesnu školu i čije je tijelo pronađeno kako pluta na rijeci. Bojeći se skandala, škola uporno tvrdi da se radi o samoubojstvu.

Nakon što od dječakove djevojke Carlin (Rachelle Lefevre) sazna da su njenog dragog gadno zlostavljali u školi, Abel posumnja da su opasni školarci otišli predaleko te potajno potraži pomoć suosjećajne nastavnice Betsy (Jennifer Ehle). Uskoro Abelu stiže i upozorenje od strane njegova šefa; naime, škola velikodušno puni policijsku blagajnu.

Abel, međutim, ne želi odustati od slučaja, ne samo zato što je njegov brat nekoliko godina ranije počinio samoubojstvo, nego i zato što se čini da mu dječakov drug ostavlja tragove koji ga vode do prave istine o događajima te noći.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...