Navigation Content

More na dlanu

More na dlanu

Bir Avuç Deniz

Nakon života u SAD-u Mert se vraća u Istanbul. Na putovanju jahtom s djevojkom i prijateljima Mert upozna Denizu, privlačnu mladu ženu koja ga zavede. No Mertova obitelj i prijatelji ne odobravaju njihovu vezu.

INFO

RedateljLeyla Yilmaz

GlumciEngin Altan Düzyatan, Berrak Tüzünataç, Ayda Aksel

Sažetak

Mert je obrazovan, uspješan mladić kojeg bi se lako moglo definirati kao uzor njegove društvene klase. Nakon nekoliko godina života u New Yorku i Londonu, Mert se odluči vratiti u Istanbul da započne nov život blizu roditelja, posebice majke.

Njegova djevojka i prijatelji organiziraju krstarenje jedrilicom po Egejskome moru da proslave njegov povratak. Mirnu atmosferu krstarenja prekine neočekivan dolazak Deniz, vrlo privlačne, liberalne djevojke – ona je pravi slobodni duh koji otvoreno zavede Merta. Šest mjeseci poslije Mert je u vatrenoj vezi s Deniz.

Očite promjene u Mertovu životu i ponašanju zbog Deniz primijetili su te zbog njih negoduju njegovi prijatelji i posebice njegova majka. Ona mu neće dopustiti da izgubi ono što ga čini osobom kakva jest.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...