Navigation Content
Jacknife

Jacknife

Robert De Niro i Ed Harris u priči o dvojici ratnih veterana koji se teško oporavljaju od ratnih trauma

INFO

RedateljDavid Hugh Jones

Glumci Robert De Niro, Kathy Baker, Ed Harris, Sloane Shelton, Tom Isbell, Ivar Brogger, Michael Arkin

Sažetak

Joseph Megs Megessey (Robert De Niro) vijetnamski je ratni veteran koji odluči posjetiti svoga nekadašnjeg prijatelja i suborca Davea (Ed Harris).

Dave živi sa sestrom Marthom (Kathy Baker), učiteljicom biologije i nikada se nije uspio oporaviti od trauma zadobivenih u ratu. Živi nesređeno, mnogo pije, a Megsov dolazak još je jedna od nelagodnih okolnosti. Megs još više evocira loše uspomene, no Marthi se svidi njegov veseli i pomalo divlji karakter.

Megs se, poput Davea, nikada nije oženio, a vidljivo je da ni on nije ostao ravnodušan prema Marthi. I na Megsu su ostali duboki tragovi ratnog iskustva i pogođen je gubitkom zajedničkoga prijatelja Bobbyja.

Dave, koji sluti predstojeću vezu Marthe i Megsa, ne skriva svoje neodobravanje, što opravdava činjenicom da Megs nije dovoljno dobar za njegovu sestru, a pravi je razlog strah od samoće - što ako se Martha uda i ode?

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...