Derbi jedanaestoga kola MAXtv Prve lige odigrat će u nedjelju popodne Hajduk i Rijeka. Susret će se odigrati na malom stadionu Hrvatskih vitezova u Dugopolju budući da je poljudski stadion u završnoj fazi obnove travnjaka pa na njemu nije moguće igrati.Planirali su Hajdukovci ovaj susret organizirati na Stanovima u Zadru, no policija je zbog izvjesnih sigurnosnih razloga odbila tu inicijativu. Odluka je pala da se susret protiv jadranskog rivala igra u Dugopolju, na vrlo zgodnom i dotjeranom stadionu s dobrim travnjakom koji dozvoljava kombinatornu igru. Nema sumnje da će dugopoljski stadion biti ispunjen do posljednjeg mjesta; njegov kapacitet manji je od broja pretplatnika Hajduka pa će ovaj derbi sigurno proteći u pravoj nogometnoj atmosferi. Bučna i raspjevana Torcida uvijek je dvanaesti igrač Bijelih, a na malom dugopoljskom stadionu, kapaciteta oko pet tisuća, snažni pritisak navijača Hajduka bit će od još veće pomoći Caktašu i društvu. 

Hajduk se planira revanširati Rijeci za poraz iz prvog dijela prvenstva, a s obzirom da su Tudorovi igrači popravili formu zadnjih tjedana, šanse Bijelih nisu zanemarive. Uz to, Rijeka u Dugopolje stiže par dana nakon teškog okršaja sa Sevillom u EL-u i sigurno će biti potrošena i ispražnjena nakon sudara s remoniranim protivnikom. Kek ima dobrih igrača na klupi koji mogu solidno zamijeniti umorne prvotimce, no u ovakvim derbijima prilično izjednačenih sastava puno je važniji pravi pristup i motivacija nego mala razlika u kvaliteti igrača.

Hoće li Rijeka doista biti umorna i može li se Hajduk revanširati, pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa  http://match.tportal.hr/

 


Kupi Sportski ili Sportski Plus paket i prati vrhunske sportske događaje.
Prati najuzbudljivije utakmice UEFA-e, MAXtv Prve Lige i utrke Formule 1 - MAXtv to GO