U nedjelju ćemo gledati drugi ovosezonski zagrebački derbi, na Maksimiru se sastaju Dinamo i Lokomotiva. U uvodnom dijelu sezone ova dva gradska rivala odigrala su iznimno zanimljivu utakmicu u kojoj je palo čak sedam golova, a nadajmo se da će strijelci i ove nedjelje biti raspoloženi.U spomenutom susretu Lokosa i Modrih vidjeli smo veliki preokret Mamićevih igrača koji su u zadnjih desetak minuta susreta Lokomotivino vodstvo od 3-1 preokrenuli u konačnih 3-4 zahvaljujući golovima Soudanija i Pjace. Bila je tada Lokomotiva vrlo blizu prve pobjede protiv Modrih, no ipak se sve završilo prema očekivanom scenariju.

Talentirana bi se momčad Lokomotive i ovoga puta mogla dobro suprotstaviti Modrima, a za razliku od srpanjskog susreta, ovoga puta Ivkovićevoj momčadi neće nedostajati iskustva; Mamić je posudio Lokosima Leku i Rukavinu, dva modra seniora koji su na Maksimiru postali tehnološki višak. Bit će zanimljivo vidjeti reakciju spomenutih igrača u sudarima s dojučerašnjim kolegama iz modre svlačionice.

Dinamo ovaj susret igra nepuna tri dana nakon velikog okršaja protiv Celtica u Glasgowu gdje su se Soudani i društvo prilično potrošili. Hoće li ta situacija dati šansu Lokosima, pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/

 

 

Kupi Sportski ili Sportski Plus paket i prati vrhunske sportske događaje.
Prati najuzbudljivije utakmice UEFA-e, MAXtv Prve Lige i utrke Formule 1 - MAXtv to GO.