Najugodnije iznenađenje Primere, Valencija, u sedmom će kolu španjolske nogometne lige imati svoj najteži ovosezonski test; na Mestallu stiže madridski Atletico koji je zadnjih tjedana uhvatio punu formu i opet ostavlja dojam momčadi koju je nemoguće pobijediti!Najbolja potvrda visoke forme Atletica stigla je prije par dana kada su u meču drugog kola LP-a Simeoneovi ratnici slomili otpor čvrstog Juventusa i pobijedili talijanskog prvaka golom Arde Turana. Bila je to rovovska bitka dvojice žilavih protivnika, no čak je i iznimno čvrsti torinski sastav bio fizički izdominiran od strane Mandžukića i društva. Kada Atletico igra na takvoj razini, gotovo ga je nemoguće pobijediti.

Toga su svjesni i Šišmiši iz Valencije koji bilježe odličan start sezone i u ovom trenutku imaju jednak broj bodova kao i Atletico, no valja napomenuti da Valencija još nije igrala protiv najboljih sastava lige i da je pobjede upisivala protiv ekipa iz sredine tablice. Nakon sjajne prezentacije Atletica protiv Torineza, u taboru Valencije se moraju nadati da se Simeoneova banda neće stići rekuperirati i da će u subotu popodne još osjećati posljedice brojnih duela s Chiellinijem i društvom. Manje od tri puna dana za rekuperaciju se zaista ne čini puno, no za Simeoneove bandite i to bi trebalo biti dovoljno!

Valencija protiv Atletica na kanalu SportKlub 3 ili putem PPV usluge.Kupi Sportski ili Sportski Plus paket i prati vrhunske sportske događaje.
Prati najuzbudljivije utakmice UEFA-e, MAXtv Prve Lige i utrke Formule 1 - MAXtv to GO.