U prvom kolu Europske lige Rijeka je poražena u Liegeu od Standarda u jednoj ravnopravnoj utakmici u kojoj Kekovi Riječani nisu bili inferioran protivnik. No Belgijanci su zabili svoje šanse, a Riječani nisu pa momčad s Kantride, prilično nezasluženo, u drugo kolo ulazi bez bodova.A u drugom kolu EL-a pod stijene Kantride stiže najrenomiraniji mogući protivnik u ovom natjecanju, stiže prošlosezonski pobjednik ovog natjecanja Sevilla. Andalužani su u prvom kolu rutinski i bez velike igre riješili Feyenoord i stigli do uvodnog troboda u ovosezonskoj Europskoj ligi. Sve do prošlog vikenda trajala je sjajna rezultatska serija Seville, tijekom koje su upisali četiri pobjede i remi u Primeri, no gostovanje kod madridskog Atletica razotkrilo je brojne slabosti Andalužana. Četiri primljena komada na Calderonu spustila su na zemlju Emeryjevu Sevillu; mogli bismo reći, u pravi čas za Riječane! Težak poraz u Madridu, koji je dao do znanja igračima Seville da se još uvijek ne mogu mjeriti s najboljim sastavima Primere, stigao je kao naručen Kekovim Riječanima koji će u četvrtak protiv sebe imati manje samopouzdanog protivnika. 

Rijeka se pak prošlog vikenda vratila pobjedama isprativši Zagreb s tri pogotka u mreži. Ta pobjeda i posljedični val dobrog raspoloženja trebali su Riječanima da bi se kvalitetno suprotstavili objektivno jačem protivniku u utakmici u kojoj zaista nemaju što izgubiti, a mogli bi puno dobiti. Eventualni poraz u ovom susretu Riječanima nitko neće zamjeriti, a pozitivan rezultat mogao bi ih lansirati vrlo visoko.

Može li čvrsta Kekova Armada izdržati napade Andalužana, pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/

 

 

Kupi Sportski ili Sportski Plus paket i prati vrhunske sportske događaje.
Prati najuzbudljivije utakmice UEFA-e, MAXtv Prve Lige i utrke Formule 1 - MAXtv to GO.