Nezaustavljivi val 'ćiromanije' širi se i dalje. Nakon prvenstvenih pobjeda protiv Slavena i Lokomotive, Ćirini Zadrani lako su riješili Zagoru u kupu i tako ostali na stopostotnom učinku od kada je legendarni trener preuzeo momčad sa Stanova. Ovoga ponedjeljka Zadar gostuje na Parku mladeži i planira nastaviti niz.No, Split bi se mogao pokazati kao prevelik zalogaj Zadranima. Crveni s Parka mladeži oporavili su se od ispadanja iz Europske lige, čije su kvalifikacije, usput budi rečeno, odradili vrlo, vrlo dobro. Od početka rujna Split je slavio u dva kup susreta, a u dva prvenstvena kola remizirao je s Hajdukom i Lokomotivom – ti rezultati ne mogu se smatrati neuspjehom. 

Split ima vrlo iskusnu i fizički spremnu momčad s par talentiranih pojedinaca, poput mladog Marka Roga, koji iz utakmice u utakmicu napreduje i razvija se u pravog igrača. Matićev Split ne odgovara Zadru, a to potvrđuju i rezultati njihovih međusobnih susreta; u zadnja četiri ogleda, uključujući prvi ovosezonski, Split je slavio iako gotovo svaki put tijesnim rezultatima. 

Ćirin je dolazak pokrenuo Zadrane, o tome nema zbora, a jesu li Weitzer i društvo 'potrošili' prvi nalet euforije ili je ostalo dovoljno 'ćirolije' da Zadar preskoči još jednu prepreku, pogledajte na kanalu Arena 1 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/

 

 

Kupi Sportski ili Sportski Plus paket i prati vrhunske sportske događaje.
Prati najuzbudljivije utakmice UEFA-e, MAXtv Prve Lige i utrke Formule 1 - MAXtv to GO.