Navigation Content

Virgin Territory

Virgin Territory

Virgin Territory

Još jedan u nizu reality serijala MTV-ja koji igra na kartu šokiranja gledatelja

INFO

Sažetak

Serija prati četvero djevaca i djevica koji, ukoliko pokleknu strastima, budu zamijenjeni drugim sudionicima.

U prvoj epizodi među sudionicima je Lisa, 23-godišnja kršćanka koja bi se za nekoliko dana trebala vjenčati. Zbog seksa prve bračne noći Lisu će u drugoj epizodi zamijeniti 22-godišnji Luke (foto), predani kršćanin koji nalikuje na dvojnika nekog od članova Jonas Brothersa.

Ostali su sudionici 19-godišnja Mikaela, koja želi imati spolni odnos, no ne sa svakim, 20-godišnji djevac Kyle, koji nikada nije vidio vaginu, i 22-godišnja Dominique.

Prijatelji ih podržavaju, ali im i i žele pomoći da izgube nevinost što prije. Jedina tema showa je, naravno, seks.

Lisa i Luke imaju podršku sustava koji im pomaže da razmišljaju o seksu kao o nečemu što se ne radi prije braka. Uoči vjenčanja Lisi su prijateljice donijele darove, među ostalim i seksi donje rublje, što je izazvalo niz šala na račun toga što je donje rublje dobila od djevica. Lisine prijateljice, naime, slobodno i otvoreno govore o njenom djevičanskom statusu dok je za njene prijatelje to sramota.

Luke, iako je već imao iskustva s oralnim seksom, često razgovara s bratom i ocem, pastorom, o tome koliko mu je teško odbijati djevojke koje se bacaju na njega.

Još je više zbunjujući svijet u kojem žive Mikaela, Kyle i Dominique jer je seks svugdje oko njih, ali ne mogu doći do njega na način na koji bi željeli, tako da se osjećaju ugodno, sigurno i da to mogu kontrolirati.

Jedne noći u klubu Mikaelinu prijateljicu pipka neznanac, što je za nju vrlo neugodno iskustvo, a Mikaela se mazi s nekim dečkima koji ubrzo nestanu iz kluba. Dominique je zabavna, zavodljiva i voli plesati, pa je često optužuju da mami muškarce svojim ponašanjem.

Kyle pak ostavlja dojam grabežljivog mačo muškarca, no previše je nježan, previše prestrašen i zbunjen da bi se tako i ponašao. Djevojke koje mu se sviđaju jedva da su imalo zainteresirane za njega, a kad krene na romantičnu vožnju kočijom, mrzi svaku minutu tog iskustva...

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...