Ako je kojem domaćem prvoligašu dobro došla netom minula reprezentativna pauza, onda je to Hajduk. Splitski Bijeli imali su vrlo dobar početak sezone tijekom kojega su igrali dobro i stigli na koračić do plasmana u EL, no u par zadnjih dana kolovoza prosuli su sve; nisu uspjeli proći Dnipro, a par dana nakon toga Dinamo je velikim preokretom slavio na Poljudu.Hajduk sad kreće u nastavak sezone, a ciljevi su mu lov na vodeći dvojac Prve lige i dobra kampanja u hrvatskom nogometnom kupu. Dinamo i Rijeka su nakon sedam odigranih kola pobjegli Bijelima na devet, odnosno osam bodova razmaka; velik, ali ne i nedostižan zaostatak. Hajduk u narednom periodu ne smije gubiti bodove i usput se mora nadati da će gust europski raspored oduzeti koji bod vodećem dvojcu.

Prvi protivnik Hajduka je Zagreb, novi/stari prvoligaš koji je prebrodio uvodne ovosezonske probleme i sada izgleda vrlo solidno; što potvrđuje Zagrebov maksimirski remi. Hajduk će imati zahtjevan posao u Kranjčevićevoj, no ako Tudorova momčad odigra na razini svog potencijala, morala bi stići do pobjede.

Kako će proći zadnji obračun osmoga kola MAXtv Prve lige, pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/

 

Kupi Sportski ili Sportski Plus paket i prati vrhunske sportske događaje.
Prati najuzbudljivije utakmice UEFA-e, MAXtv Prve Lige i utrke Formule 1 - MAXtv to GO.