Navigation Content

Cyber nasilje

Cyber nasilje

Cyberbully

Riječi mogu itekako povrijediti

INFO

RedateljCharles Binamé

GlumciEmily Osment, Kay Panabaker, Meaghan Rath, Kelly Rowan, Caroline Redekopp

Sažetak

Tinejdžerica Taylor Hillridge (Emily Osment) odrasta uz majku Kris (Kelly Rowan) i mlađeg brata Erica (Robert Taylor). Za sedamnaesti rođendan dobije osobno računalo i jako je veseli što će moći komunicirati online s kim kod želi bez majčine kontrole. U međuvremenu, na ples je pozove Scott, dečko koji joj se sviđa.

Njezina prijateljica Cheyenne (Meaghan Rath) sretna je zbog nje, no Samantha ne voli Scotta jer je ostavio njezinu dragu prijateljicu. Nažalost, Taylor vrlo brzo postane žrtva cyber nasilja kada se učlani u društvenu mrežu koja se naziva Cliquester.

Vrlo dobro prihvaćen od strane javnost i kritike, film o opasnostima koje prijete mladima koji koriste online aplikacije, od anonimnosti tj. lažiranja identiteta korisnika, rupa u zakonu koje služe za ilegalne radnje, do društvenih mreža i digitalnih veza i odnosa, koje mogu završiti razarajuće za djecu, tj. čitave obitelji.

ABC-ev obiteljski film „Cyber nasilje“ privukao je pred male ekrane za vrijeme svoje svjetske premijere 3,4 milijuna gledatelja te postao drugi film po gLedanosti u TV sezoni 2010./2011. na ABC-u. Glavna uloga pripala je Emily Osment, koja je čak i napisala pjesmu „Drift“ za film, dok ostale uloge tumače Kay Panabaker, Meaghan Rath, Kelly Rowan, Jon Mclaren i drugi.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...