Nakon dvotjedne pauze vraćamo se domaćim nogometnim zbivanjima; u petak popodne na Parku mladeži, Split i Lokomotiva odigrat će utakmicu 8. kola MAXtv Prve lige. Mlada momčad s Kajzerice vrlo je slabo ušla u sezonu te nakon prvih pet kola na računu imala samo tri boda. Ipak, koncem kolovoza Lokosi su se pribrali i s dvije uzastopne pobjede protiv Rijeke i Slaven Belupa skočili na četvrto mjesto tablice Prve lige. Splitovci su u uvodnih sedam kola sakupili samo bod manje, a trenutno su smješteni na osmoj poziciji Prve lige; treći Hajduk i osmi Split dijeli šest pozicija, ali i samo dva boda. 

Split je u prošlom kolu upisao poraz kod Zagreba u Kranjčevićevoj; borbeni domaćini uspjeli su nadvladati europskim kvalifikacijama iscrpljenu momčad Splita. Tijekom reprezentativne stanke Splitovci su imali priliku za rekuperaciju i osvježavanje momčadi pa valja očekivati novi uzlet Matićevog sastava. Protiv Lokosa Crveni će morati biti na pravoj razini jer Ivkovićeva je momčad proigrala i ponovo izgleda kao opasan protivnik.

Kako će proći obračun dvaju konkurenata u borbi za 'europske pozicije', pogledajte na kanalu Arena 1 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/


 

Kupi Sportski ili Sportski Plus paket i prati vrhunske sportske događaje.
Prati najuzbudljivije utakmice UEFA-e, MAXtv Prve Lige i utrke Formule 1 - MAXtv to GO.