Navigation Content
REC-i

REC-i

Mladi Jakov Ratković i Buga Marija Šimić u emisiji za tinejdžere koju kreiraju oni sami

INFO

Sažetak

Kroz vlastite video blogove, mladi vlogeri na duhovit način govore o onome što ih muči ili veseli, otkrivaju kako rješavaju probleme s roditeljima, kako se snalaze u školi, među braćom, s frendovima, a sve bez mudrovanja odraslih.

Kako vlogerska scena nema granica, u prvoj će se epizodi pojaviti mladi vlogeri iz raznih krajeva Hrvatske i regije, od Splita do Sarajeva, Pančeva, pa čak i iz Berlina.

Ono što ovu emisiju izdvaja od dosadašnjih emisija za tinejdžere jest interaktivnost. Putem web stranice www.reci.hr, emisije i društvenih mreža (http://www.facebook.com/recitv) tinejdžeri mogu komentirati, predlagati teme, slati svoje klipove i tako aktivno sudjelovati u kreiranju TV programa.

Kao da surfaju internetom, kroz emisiju vode nas Buga Marija Šimić i Jakov Ratković. Jakov je srednjoškolac kojemu je ovo prvo pojavljivanje pred kamerama, a Buga ima zavidno filmsko, pjevačko i plesačko iskustvo.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...