Navigation Content

Fairfield Road

Fairfield Road

Fairfield Road

Izgubio je posao, ali je našao ljubav

INFO

RedateljDavid Weaver

Sažetak

Mladi političar u usponu, Noah McManus (Jesse Metcalfe), dobije posao iz snova u Washingtonu. Iako izgleda kao da mu sve ide od ruke, u jednom trenutku život mu se potpuno izmijeni.

Njegov šef, senator odustaje usred kampanje i Noah gubi posao, a isti dan dozna i da ga djevojka vara. Potpuno razočaran odlazi u gradić na Cape Codu, u kojemu će mu se sreća konačno osmjehnuti.

Simpatična romantična drama Hallmark kanala, o mladiću koji ipak pronalazi ispunjenje i ljubav, ne može se pohvaliti originalnim scenarijem. Međutim, u ovom slučaju on i nije toliko bitan jer je fokus prebačen na dvoje mladih ljudi i njihov odnos.

Pa tako u ovoj neodoljivoj TV premijeri u glavnim ulogama gledamo Jesseja Metcalfea, kojega se sjećamo iz „Kućanica“, i lijepu britansku glumicu Natalie Lisinsku.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...