U 6. kolu Prve lige Hajduk gostuje u Gradskom vrtu, tradicionalno nezgodnom terenu za splitsku momčad. Zadnjih sezona osječki prvoligaš protiv Hajduka igra vrlo motivirano, a nema sumnje da nas i ove nedjelje očekuje neizvjesna utakmica.Hajduk je prije par dana odradio teško europsko gostovanje i kući donio aktivan rezultat – minimalni poraz u Kijevu garantira uzbudljivi poljudski uzvrat. Put u Kijev i utakmica protiv jačeg protivnika morali su ponešto umoriti Bijele, no splitska momčad je mlada i potentna te bi se morala stići rekuperirati na vrijeme i biti spremna za sudar s Osijekom.

Iako je plasman u skupinu Europske lige sanjani cilj Bijelih, zbog čega će mnogi Tudorovi igrači (prerano) razmišljati o uzvratnom susretu, Hajdukov strateg neće dozvoliti gubitak koncentracije i novi kiks u domaćem prvenstvu. Osijek je u prošlom kolu upisao prvu prvenstvenu pobjedu i popravio raspoloženje pred dolazak 'najdražeg' gosta te također želi stići do pozitivnog rezultata.

Mogu li Bijeli srušiti za njih neugodnu tradiciju i napokon uzeti trobod u Gradskom vrtu, pogledajte na kanalu Arena 2 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/