Prvi susret šestoga kola MAXtv Prve lige igraju Zadar i Istra. Zadarski je prvoligaš u prvih pet kola primio 16 golova, no valja spomenuti da su gostovali i kod Dinama i kod Hajduka pa nije ni čudno da im je mreža do vrha puna; u ostala tri susreta koje su odigrali protiv slabijih sastava Prve lige bili su prilično ravnopravan protivnik.U prošlom kolu Zadrov je vratar morao šest puta vaditi loptu iz mreže, no njihovom visokom porazu kumovale su i očigledne sudačke pogreške. Zadar bi vjerojatno ionako izgubio na Poljudu, no zasigurno ne tako visoko. Svjesni su toga i Milinovi igrači koje šest splitskih komada nije deprimiralo, nego čak i inspiriralo da pokažu da nisu toliko loši. 

Zadnja dva susreta protiv Istre Zadar je dobio, no gledajući kompletnu statistiku međusobnih prošlosezonskih susreta, Istra je bila bolja. U ovome trenutku Istra izgleda bolje; tri je puta remizirala na teškim gostovanjima, protiv Rijeke nije trebala izgubiti, a u zadnjem kolu je preokretom dobila Lokomotivu. Nema sumnje da će Zadrani respektirati Istrine rezultate, no ako zaigraju kao u uvodnim minutama protiv Hajduka, pozitivan rezultat ne bi im smio pobjeći!

Zadar protiv Istre na kanalu Arena 1 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/