Nakon odlično obavljenog 'danskog posla' Dinamo se okreće novim prvenstvenim zbivanjima. U sklopu trećega kola MAXtv Prve lige na Maksimiru gostuje Zadar, kojeg se domaći navijači u zadnje vrijeme sjećaju po dobrom. U zadnja četiri susreta na Maksimiru zadarski prvoligaš primio je šesnaest komada, a taj bi se trend mogao nastaviti i ove subote.Dinamo je prošle srijede slavio kod Aalborga rezultatom 1-0 i tako učinio krupan korak prema četvrtom pretkolu Lige prvaka. Nisu Modri briljirali u Danskoj, no domaćin im iz nekoliko šansi nije uspio zabiti gol pa je Mamićeva momčad ostala čiste mreže. Gostujuća pobjeda protiv jakog protivnika udahnula je novu dozu optimizma Modrima, a kada su Soudani i društvo raspoloženi, teško im se itko u MAXtv Prvoj ligi može suprotstaviti. 

Zadrane i ove sezone čeka borba za ostanak u ligi, a u prva dva kola upisali su domaći poraz od Splita i vrijednu domaću pobjedu protiv Osijeka. Samo spletom kakvih ludih okolnosti Zadar bi mogao izbjeći poraz na Maksimiru; scenarij od prije godinu i pol dana, kada je Zadar na Maksimiru izabacio Modre iz kupa, još se dugo neće ponoviti.

Dinamo protiv Zadra gledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/