Navigation Content

Nogometno ludilo

Nogometno ludilo

Soccer Mom

Majke će sve učiniti za svoje dijete

INFO

RedateljGregory McClatchy

GlumciMissi Pyle, Emily Osment, Dan Cortese, Elon Gold, Robert Cavanah

Sažetak

Beccin (Emily Osment) nogometni tim u krizi je rezultata. Još jedna utakmica je izgubljena i regionalno finale čini se kao nedostižan san. Bez novog trenera šanse za daljnji plasman doista su jednake nuli.

Talijanska nogometne legenda Lorenzo Vincenzo igrom je slučaja u gradu i čini se da ima plan koji će pomoći momčadi. No, ono što nitko ne zna jest da je Vincezno zapravo prerušena Beccina majka Wendy (Missi Pyle).

Simpatična obiteljska sportska komedija odlična je razbibriga negdje na tragu 'Mrs. Doubtfire' na nogometnom travnjaku. U priči o djevojci koja se ne želi odreći svojih snova i majci koja će učiniti sve što može za svoju kćer odlične nastupe zabilježile su Missi Pyle, koju će neki prepoznati iz 'The Artista' i 'Big Fisha' Tima Burtona te Emily Osment, koju će tinejdžeri prepoznati kao Lilly Truscott iz serije 'Hannah Montana'.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...