Navigation Content

Gradnja u divljini

Gradnja u divljini
PON u 18:40ViaExplore

Building Wild

'Kraljevi brvnara' idu pokoriti neistraženi teritorij i graditi u divljini

INFO

Sažetak

Tijekom devet sezona u emisiji 'Extreme Makeover: Home Edition', omiljeni dizajner i graditelj Paul DiMeo postao je poznat po gradnji nemogućeg. Sad je sve odveo na novu razinu i udružio snage s vrsnim graditeljem Tuffyjem i pokreću novu tvrtku za izgradnju brvnara: 'Kraljevi brvnara'.

Oni su neobičan par svijeta gradnje. Paulie je u srcu gradski dečko koji je proputovao svijet i ima ideje kojima to dokazuje. Tuffy je sirovi i logični šumar koji čini čuda svojim kopačem, no nije čuo za Starbucks. Svakog tjedna Paulie i Tuffy upoznat će novog vlasnika zahtjevnog komada divljine koji sanja o izgradnji brvnare. Ovi će Kraljevi brvnara pridonijeti sjajnim idejama i građevinskim znanjem.

Da bi smanjili troškove, zemljoposjednici moraju osigurati dio materijala, radnu snagu u vidu prijatelja i obitelji i pristati na gradnju u trajanju od jednog tjedna. Svaki je posao borba s vremenom i vremenskim uvjetima. Svaka je završena brvnara raj u divljini, premda ideje ne obećavaju: brvnara načinjena od starog školskog busa, snowboarderov kutak na vrhu planine ili brvnara koja se rotira za 360 stupnjeva kako bi maksimalno iskoristila izlazak i zalazak sunca.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...