Navigation Content
Događaj

The Happening

Mark Wahlberg i Zooey Deschanel bježe od zastrašujućih događaja koji prijete potpunim uništenjem svijeta

INFO

Redatelj M. Night Shyamalan

Glumci Mark Wahlberg, Zooey Deschanel, John Leguizamo, Ashlyn Sanchez, Betty Buckley, Spencer Breslin, Robert Bailey Jr.

Sažetak

Elliot Moore (Mark Wahlberg) predavač je na znanstvenom veleučilištu. Sa svojim studentima raspravlja o članku iz New York Timesa koji govori o iznenadnom i tajanstvenom nestanku pčela. Znanstvenici nagađaju, ali nitko nema objašnjenje.

Ubrzo je novinska priča pala u zaborav jer se pojavila nova prijetnja, ali ovaj put ljudskim bićima. Počelo je u Central Parku kad se iznenada i neočekivano promijenilo ponašanje ljudi. Pošast se širi zemljom.

Elliot, njegova žena Alma (Zooey Deschanel) i prijatelj Julian (John Leguizamo) imaju svoju teoriju o tome što se događa i kamo se od te prijetnje sakriti.

Elliot i Alma bježe iz grada. U skrovište su sa sobom poveli Julianovu kćer Jess (Ashlyn Sanchez). Je li dovoljno samo se sakriti?

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...