Navigation Content
Vegas

Vegas

Dennis Quaid i Michael Chiklis u uzbudljivoj američkoj seriji nadahnutoj istinitom pričom o bivšem šerifu Ralphu Lambu, rančeru koji se 1960-ih prihvatio posla uvođenja reda u Las Vegas, kockarsku i zabavljačku meku izniklu iz pustinje

INFO

Glumci Dennis Quaid, Michael Chiklis, Jason O'Mara, Taylor Handley, Carrie-Anne Moss, Sarah Jones, James Russo

Sažetak

Ralph Lamb (Dennis Quaid) samo želi u miru voditi svoj ranč, ali u Las Vegas se sjatilo mnoštvo došljaka i buja korupcija, što ometa njegov jednostavan život. Gradonačelnik zna da je Lamb u Drugom svjetskom ratu bio vojni policajac i apelira na njegov osjećaj dužnosti kako bi istražio ubojstvo zaposlenice kasina.

Tako počinje Lambov okršaj s Vincentom Savinom (Michael Chiklis), nemilosrdnim čikaškim gangsterom koji želi prisvojiti Las Vegas.

Lambu u održavanju reda i mira pomažu dvojica zamjenika; njegov smireni, diplomatski brat Jack (Jason O'Mara) i šarmantni, ali impulzivni sin Dixon (Taylor Handley).

Ambiciozna okružna tužiteljica Katherine O'Connell (Carrie-Anne Moss), koja je odrasla na ranču kraj Lambovog, također pomaže u postizanju pravde.

U Vegasu se dva moćna muškarca - Lamb i Savino - bore za kontrolu u sve većoj oazi, a nijedan od njih nije spreman odstupiti.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...