Navigation Content

Legenda o Butchu i Sundanceu

Legenda o Butchu i Sundanceu

The Legend of Butch & Sundance

David Clayton Rogers i Ryan Browning u televizijskoj verziji legende o Butchu Cassidyju i Sundanceu Kidu

INFO

RedateljSergio Mimica-Gezzan

GlumciDavid Clayton Rogers, Ryan Browning, Rachelle Lefevre, Blake Gibbons, Jay Brazeau

Sažetak

Propovjednikov sin 'Butch' Parker (David Clayton Rogers) pušten je iz zatvora nakon obećanja da više neće činiti krivična djela u Wyomingu te se ubrzo sprijatelji s mladim rančerom Harryjem 'The Sundance Kidom' (Ryan Browning).

Momci se priključe bandi Mikea Cassidyja i krenu u pljačku banaka i vlakova koje štite ljudi iz Pinkerton agencije. Banda postane poznata pod imenom Wild Butch. Za vrijeme jedne pljačke Mike je ubijen pa Butch zauzme mjesto vođe bande.

U želji da se sakriju od zakona, Butch i Sundance odlaze u Mexico sa zajedničkom djevojkom, fotografkinjom Ettom Place (Rachelle Lefevre), no narednik Sanchez želi ih mrtve.

Redatalj rođen u Zagrebu i čest suradnik Stevena Spielberga, Sergio Mimica-Gezzan ('Into the West') snimio je televizijsku verziju legende o Butchu i Sundanceu te, iako je nemoguće izbrisati slike Paula Newmana i Roberta Redforda u ulogama legendarnih otpadnika iz filmskog klasika, mladi glumački par David Clayton Rogers i Ryan Browning napravili su sasvim dobar posao i fascinantnu priču približili mlađoj generaciji gledatelja, a Mimica-Gezzan snimio je odličan remake ipak nedodirljivog vesterna iz 1969.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...