Navigation Content
Spartan

Spartan

Istraga otmice predsjednikove kćeri agente dovodi do visoko rangiranih vladinih službenika

INFO

RedateljDavid Mamet

GlumciVal Kilmer, Derek Luke, Wiliam H. Macy, Jeremie Campbell, Kristen Bell

Sažetak

Nakon otmice kćeri američkog predsjednika, petnaestogodišnje Laure (Kristen Bell) specijalac Robert Scott (Val Kilmer) i njegov pomoćnik Curtis (Derek Luke) dobiju zadatak da je spase. Robert Scott je inače povučen, ali odličan vojni specijalac, koji sada treba surađivati s Curtisom, koji je pridošlica u vojnoj policiji.

Nakon što Curtis i Scott ispitaju djevojčina dečka, trag ih odvede do trgovine bijelim robljem. Kada mediji iznenada objave da je djevojka mrtva, Curtis vjeruje da je vijest lažna, a ujedno se tako i približava svom cilju.

Potraga za nestalom djevojkom ubrzo postaje mnogo kompliciraniji zločin u kojem visokopozicionirani dužnosnik Stoddard (William H. Macy) ima svoje prste. Scott počinje shvaćati da se radi o velikoj i opasnoj uroti čiji se glavni akter nalazi upravo u Bijeloj kući.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...