Navigation Content
Casper

Casper

Stručnjak za paranormalno i njegova kći spavaju u napuštenoj kući koju nastanjuju 3 nestašna i jedan prijateljski duh

INFO

RedateljBrad Silberling

GlumciBill Pullman, Christina Ricci, Cathy Moriarty, Eric Idle

Sažetak

Carrigan Crittenden (Cathy Moriarty) bijesna je što joj je pokojni otac ostavio samo mračan dvorac, a ne svoje milijune. Spremna je zapaliti ga, no onda u kući nađe plan na kojem je ucrtano mjesto gdje se nalazi blago.

Kad dođe u ruševan dvorac po svoj plijen, uplaše je duhovi. Odlučna da se dočepa svojega blaga, zaposli terapeuta koji se bavi zagrobnim životom, dr. Jamesa Harveyja (Bill Pullman), i zamoli ga da istjera duhove iz dvorca.

Harvey i njegova kći Kat (Christina Ricci) u dvorcu upoznaju Caspera, duha dječaka koji je ujedno i najslađi duh na svijetu. Međutim, Casperovi rođaci Stretch, Fatso i Stinkie nisu tako slatki i žele otjerati sve žive ljude iz kuće. Harvey i Kat moraju pomoći duhovima da prijeđu u drugi svijet.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...