Navigation Content

Big Tips Texas

Big Tips Texas

Big Tips Texas

Deset veselih djevojaka dokazat će da naporan rad, zabava i prijateljstvo mogu ići zajedno

INFO

Sažetak

'Big Tips Texas' prati grupu od deset veselih, ambicioznih prijateljica koje rade u popularnom baru 'Redneck Heaven' u gradu Fort Worth u Teksasu. Za ove cure rad u baru je samo sredstvo za ostvarenje cilja, ali to ih neće spriječiti da se ludo provedu na tom putu.

Zanimljiv reality pruža nam pogled na američku južnjačku subkulturu, donoseći miks dobre zabave, drame i upečatljivih trenutaka iz života djevojaka i događanja u baru. To je svijet kratkih hlačica, kaubojskih šešira, šotova, drskosti i zabave.

Upoznat ćemo Sabrinu, talentiranu studenticu koja radi kako bi uštedjela za povratak na koledž, Amber koja zna svoj posao za barom, ali stalno dolazi u sukob s drugim osobljem, šeficu Typhani i najbolju šankericu Claire. Tu su još i Kristyn, ambiciozna konobarica čiji je san da pokrene vlastitu liniju odjeće, Morgan, rodeo princeza, Mimi koja je uvijek raspoložena za akciju, Jillian, pridošlica iz Chicaga, Macy, najveća mala Teksašanka od svih i Mercedez, drska, ali šarmantna konobarica.

U svakoj epizodi vidjet ćemo kako prijateljstvo između cura raste dok one rade i zabavljaju se, pokušavajući dokučiti tko su i što žele postati - iz jedne lude smjene u drugu.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...