Dostavljač mafijaškog bosa Metin (Ali Atay) izgubi vreću punu love i ona igrom slučaja padne pred noge ilegalnom emigrantu iz Nigerije, Christianu Godwillu (Ntare Guma Mbaho Mwine), koji je upravo ostao bez sve svoje ušteđevine.

Slijedom događaja Godwill nastrada u prometnoj nesreći i završi u bolnici. Medicinska sestra Sevda (Deniz Cakir) u vreći novca odmah vidi svoju priliku za bijeg iz nesretna braka.

Tursko-američka koprodukcija rezultirala je sjajnom triler-dramom 'Vreća puma love', o potrazi za vrećom novca na kaotičnim ulicama Istanbula, u koju su uključene tri osobe iz različitih sfera života. Svaka na svoj način pokušava riješiti vlastite probleme, frustracije i osigurati si bolji život.

U ovom hvaljenom dugometražnom filmu Emre Sahina, nagrađenom na cijenjenom Antalya festivalu 2009. (nagrada struke), te na internacionalnim festivalima u Dubaiju 2010. (najbolji film) i na Palm Springs festivalu 2011., tri glavna lika kroz flashbackove uvode gledatelje u svoje priče, da bi nas na koncu u napetom krešendu doveli do ironičnog raspleta.