Nije dugo trajalo odlično raspoloženje u svlačionici Rijeke. Nakon sjajne pobjede protiv Hajduka Riječani su s velikim ambicijama otputovali na Maksimir, no u srazu s liderom prvenstva nisu pokazali ništa te su upisali visoki poraz. U 31. kolu Rijeka igra protiv Zadra i pokušat će pronaći izgubljenu formu.Riječki sastav i dalje drži drugu poziciju Prve lige, no ima samo dva boda više od Hajduka pa ako želi ostati viceprvak, morat će u zadnjih šest kola nešto i odigrati. Zadar bi mogao vratiti osmijehe na lica Riječana budući da je ekipa sa Stanova u mislima već na odmoru; što uvjerljivo potvrđuje visoki poraz kod Osijeka u prošlom kolu. Zadar je stekao dovoljnu bodovnu zalihu da si može dozvoliti opuštanje u završnici sezone - iako još nisu i teoretski osigurali ostanak, izvjesno je da će ga izboriti. 

U utakmici protiv Zadra valja očekivati pojačani angažman Riječana, odnosno pokušaj iskupljenja za visoki poraz na Maksimiru. U tom smislu ležerni Zadar dolazi im kao naručen - gost bez rezultatskog imperativa u završnici sezone teško može išta učiniti protiv ionako kvalitetnijeg domaćina!

Rijeku protiv Zadra gledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/