Navigation Content

Školarci obavještajci

Školarci obavještajci

M.I. High

Pustolovine vrhunski obučenih tinejdžera špijuna čija je zadaća zaštititi Veliku Britaniju od niza opasnosti koje prijete nacionalnoj sigurnosti

INFO

GlumciChris Stanton, Rachel Petladwala, Jonny Freeman, Channelle Owen, Charlene Osuagwu, Ben Kerfoot

Sažetak

St. Hope nije obična srednja škola. Ispod njezinih hodnika i učionica krije se tajno sjedište školaraca obavještajaca, odjela MI9 koji čine vrhunski obučeni tinejdžeri špijuni. Njihova je zadaća zaštititi Veliku Britaniju od niza opasnosti koje prijete nacionalnoj sigurnosti i raznih zlikovaca među kojima je i Vrhovni Gospodar, najveći negativac i šef tajne mreže kriminalnog podzemlja, SKUL-a.

Ekipu školaraca obavještajaca čine špijunka Rose (Rachel Petladwala), koja je prava štreberica, ali i ljepotica, te neustrašiva i žilava gimnastičarka Carrie (Charlene Osuagwu) i majstor prerušavanja Oscar (Ben Kerfoot). Tinejdžere špijune organizira njihov vođa Frank London (Jonny Freeman) koji djeluje u sjedištu MI9 skrivenom ispod škole.

Ove će se godine ekipi pridružiti i glavni agent Stark, visokopozicionirani službenik u MI9 koji smatra da su tinejdžeri špijuni potpuno nepotrebni. Dok budu spašavali državu (a i svijet), tinejdžeri špijuni će shvatiti da im planovi propadaju upravo zbog Starka koji nije ni približno tako dobar špijun kao što misli da jest.

Junake ove godine očekuju još veće opasnosti kojima će se suprotstaviti još naprednijom tehnologijom. Vizualni će efekti biti spektakularni, a akcijske scene uzbudljivije nego ikad.

Vrhovni Gospodar i dalje razara sve pred sobom i kuje mračne urote, pa je tako ukrao i strašno oružje, bombu očaja. U slučaju detonacije cijeli će svijet postati tmuran, a ljudi će pasti u očaj. No i Vrhovni gospodar će naletjeti na sebi ravnoga kad se pojavi novi zlikovac, Vrhovna Gospodarica, nakon čijeg će se uspona sklapati novi i neočekivani savezi.

Junaci se bore i protiv svojih klonova. Njihov sigurnosni sustav postaje nepouzdan kad gospođu King počnu mučiti špijunske vizije iz prošlosti te kada se vrati Oscarova mama, dvostruka agentica koja je možda radila protiv vlastita sina.

Država nikad nije bila u većoj opasnosti i mladim će špijunima trebati puno obuke i hrabrosti da zaustave negativce.
Hoće li uspjeti zaštititi Britaniju, sakriti svoj identitet i predati zadaću na vrijeme?
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...