MAXtv Prva liga stigla je do 29. kola, a prvi susret igra se u petak na Maksimiru gdje Lokomotiva dočekuje Osijek. Prvoligaš s Drave je u prošlom kolu upisao iznenađujuću i iznimno važnu pobjedu protiv Dinama, nakon koje su krenuli natpisi kako su Modri pustili Osječanima da ih pobijede. Eto Osijeku prilike da pobijedi Lokomotivu i utiša kritičare!Momčad koja je dovoljno dobra da pobijedi Dinamo, mora slaviti i protiv Lokomotive, budući da Lokosi nisu baš nikad uzeli ni boda svom starijem bratu. Osijek je zabio tri gola Dinamu i tako kaznio indolentnost i mlak ulazak u utakmicu Modrih, no na takve okolnosti ne može računati u susretu protiv Lokomotive. Mlada momčad s Maksimira bori se za četvrtu poziciju Prve lige i mora osigurati plasman u 'europski izlog', pa ovog puta neće biti nikakvog popusta za Osječane. 

Osijek je pobjedom protiv Modrih pobjegao sa zadnjeg mjesta Prve lige, no drugoligaška provalija mu je i dalje vrlo blizu. Pobjeda protiv lidera prvenstva sigurno je osokolila Osječane, no njihova borba za ostanak u ligi tek je uzela maha. Na pozitivan rezultat protiv Lokomotive smjet će računati samo ako u susret uđu s pravim motivom i maksimalno našpanani - u tom bi slučaju mogli osvojiti i više od boda!

Lokomotiva protiv Osijeka na kanalu Arena 1 ili putem MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/.