Osam kola prije kraja sezone Juventus suvereno drži vodeću poziciju Serie A i ima četrnaest bodova više od drugoplasirane Rome te čak dvadeset bodova više od trećeg Napolija. Torinski sastav će sasvim sigurno uzeti novi scudetto, no još uvijek stigne izgubiti koja važnu utakmicu - poput ove na San Paolu koja je na rasporedu u nedjelju.Napolitancima ništa ne bi bilo draže nego 'uzeti mjeru' Torinezima i to ne samo zbog trenutnog odnosa snaga - nogometno rivalstvo sjevera i juga Italije oduvijek je golemo, a Napoli jedini predstavlja bitno siromašniji jug Italije. Osim toga, sredinom studenog prošle godine Juve je 'isprašio' Napoli s 3-0, a taj poraz sigurno još peče Higuaina i društvo.

Napoli i dalje ima prvenstvenih ambicija - želja im je dostići drugoplasiranu Romu i osigurati direktan plasman u Ligu prvaka i tako izbjeći rulet kvalifikacija. Iza Napolija je Fiorentina, no ona im ne može priprijetiti, budući da ima deset bodova manje - njihov obračun nas čeka u finalu talijanskoga kupa.

Napoli raspolaže respektabilnom kvalitetom i nije puno slabiji od Juventusa, no Benitez ih ove sezone nije uspio posložiti na pravi način. Mogu li južnjaci izboriti barem pirovu pobjedu, pogledajte na kanalu Arena 4 ili putem PPV usluge.