Navigation Content
Sretan kraj

Happy Endings

Nekoliko isprepletenih priča stvara duhovit pogled na ljubav, obitelj te nepredvidljivost života

INFO

RedateljDon Roos

GlumciLisa Kudrow, Steve Coogan, Maggie Gyllenhaal, Jesse Bradford, Laura Dern, Bobby Cannavale

Sažetak

Mamie (Lisa Kudrow) postaje žrtvom ucjene. Nakon greške u mladosti, duhovi prošlosti se vraćaju. Naime, nakon puno godina na kućni prag joj dolazi filmaš po imenu Nicky (Jesse Bradford) koji tvrdi da poznaje Mamiena sina kojeg je dala na usvajanje, no ne želi je upoznati s njime ako mu ne dopusti da snimi njihov ponovni susret.

Javier (Bobby Cannavale), Mamien dečko i maser, odluči da bi i on mogao snimiti film. Tako nagovori Nickyja da snimi i njega. Charley (Steve Coogan) ima dugogodišnjega dečka Gila (David Sutcliffe). Njihove dvije najbolje prijateljice Pam (Laura Dern) i Diane (Sarah Clarke) jedanput su pokušale iskoristiti Gila kao donatora sperme. Iako su rekle da oplodnja nije uspjela te da on nije otac njihovog dvogodišnjeg sina, Charley je sumnjičav jer njihov sin mu nevjerojatno sliči.

Jude (Maggie Gyllenhaal) je jako ljuta na život općenito. Kad je njena rođakinja izbaci iz kuće, Jude se spetlja s mladićem koji pokušava uvjeriti svoga oca da nije homoseksualac. Njegov otac Frank je veoma bogat te zato Jude odluči spavati s njim.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...