Zadnji susret 27. kola MAXtv Prve lige ujedno je derbi začelja - sastaju se Hrvatski dragovoljac i Osijek. Prije dva kola Sigećani su upisali senzacionalnu pobjedu kod Zadra i činilo se da bi se mogli ozbiljno 'potući' za prvoligaški status, no u zadnja dva kola vratili su se svojim starim navikama - tijesnim porazima.Dragovoljac je tako ostao zakucan za dno tablice Prve lige, no kako i njegov ključni konkurent Osijek igra slabo i do bodova stiže vrlo rijetko, Dragovoljci i dalje imaju šansu izbjeći direktnu relegaciju. Pretposljednji Osijek bježi Dragovoljcu tri boda, što znači da bi Crni pobjedom u njihovom nedjeljnom međusobnom susretu napokon pobjegli s dna ljestvice! Dragovoljac je ove sezone već jednom pobijedio Osijek na svom terenu, a u Gradskom vrtu je remizirao, što znači da bi nedjeljnom pobjedom imao i bolji međusobni skor.

Osječani su u prošlom kolu ponovo dali sve od sebe, što je uvijek slučaj kada igraju protiv Hajduka, te su osvojili bod protiv renomiranog protivnika. Ukoliko i protiv Dragovoljca zaigraju s jednakim žarom i borbenošću, stići će do pozitivnog rezultata.

Ovaj susret mogao bi se pokazati ključnim za rasplet borbe za ostanak u ligi, a tko će nakon devedeset minuta imati više razloga za veselje, pogledajte na kanalu Arena 1 ili putem MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/.