Koprivnički sastav prolazi kroz neviđenu krizu, niže poraz za porazom, a njihov put prema dolje nije uspio zaustaviti ni hvaljeni trener Scoria. Jedina stvar koja ide na ruku Belupu jest činjenica da i njihovi konkurenti, Osijek i Dragovoljac, postižu slabe rezultate pa Slaven još uvijek drži osmo mjesto.Iza Slavena je neugodna serija od sedam prvenstvenih poraza zaredom, no još uvijek imaju dva boda više od Osijeka te pet bodova više od posljednjeg Dragovoljca. Za ostanak u ligi Slaven će do kraja sezone morati nekog i pobijediti, a prvu priliku za spasonosni trobod ima ove nedjelje kada u Koprivnicu stiže Rijeka. Momčad s Kantride je prije par dana igrala kup susret protiv Istre, a taj je susret sigurno oduzeo ponešto snage riječkom sastavu, pa u Koprivnici neće pucati od svježine.

Slaven i Rijeka ove su sezone odigrali dva prilično neizvjesna susreta - Rijeka je slavila u Koprivnici, a na Kantridi je odigran remi, iako je Slaven dva puta vodio. Uz pravi pristup i računajući na riječki umor, Slaven bi mogao ponovo odigrati jednu ravnopravnu utakmicu s Rijekom, a dojam je da bi i s bodom bio zadovoljan.

Slaven protiv Rijeke na kanalu Arena 3 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/.