Navigation Content

Put za Avonlea

Put za Avonlea

Road to Avonlea: The Movie

Kostimirana saga o djevojčici koja odrasta u malom kanadskom mjestu

INFO

GlumciSarah Polley, Jackie Burroughs, Gema Zamprogna, Zachary Bennett, Cedric Smith, Lally Cadeau, Mag Ruffman

Sažetak

Sarah Stanley (Sarah Polley) nema mamu, umrla je dok je Sarah bila još vrlo malena, ima oca kojega obožava i dobru dadilju koja ju je odgojila.

Njezin otac, Blaire Stanley, bogat je i pošten čovjek, koji je zbog povjerenja prema svojim namještenicima, osobito knjigovođi, osumnjičen za pronevjeru i čeka suđenje.

Zbog toga šalje Saru rođacima s majčine strane, obitelji King, na otok Princ Edward, u mjesto Avonlea. Već na početku zločesta teta Hattie (Jackie Burroughs) ne dopušta Sarinoj dadilji, gđi Banks, da ostane kod njih. Sarah je neutješna i u znak bunta odbija jesti.

Druga djeca, njezini rođaci, smatraju je bahatom bogatašicom i zagorčavaju joj život, osobito starija sestrična Felicity (Gema Zamprogna), koja je ljubomorna na Sarinu lijepu gradsku odjeću.

Vrijeme prolazi, Sari se čini kao da se nikad neće priviknuti na Avonlea i njegove stanovnike...

Film 'Road to Avonlea' jedan je od najpoznatijih projekata produkcije Sullivan, a zbog njegovog velikog uspjeha snimljeno je i više sezona (1990 - 1996) istoimene serije, koja je nagrađena s četiri Emmyja i još dvadesetak različitih nagrada.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...