Navigation Content
Kozmos

Cosmos: A SpaceTime Odyssey

Astrofizičar Neil deGrasse Tyson vodi nastavak legendarne znanstvene serije za publiku 21. stoljeća

INFO

Sažetak

Nastanak života na Zemlji jedan je od neriješenih znanstvenih misterija. Ma koliko to bilo nevjerojatno, ma koliko mi bili udaljeni ili drukčiji, još otkrivamo što nas sve povezuje.

Pridružite nam se na putovanju prostorom i vremenom u ponovljenom izdanju jedne od najutjecajnijih znanstvenih serija koja je unijela revoluciju u dokumentarni žanr - vizionarskog i nagrađivanog "Kozmosa: Osobnog putovanja" slavnog Carla Sagana.

U seriji "Kozmos: Odiseja u prostoru i vremenu" poznati astrofizičar Neil deGrasse Tyson donosi nam nepoznate priče o junačkim potragama za znanjem te vodi gledatelje širom svemira kako bi im dao što veći uvid u kozmos.

Serija nam na domišljat način približava znanost i otkriva nepreglednu veličinu svemira, a pritom zadržava omiljene elemente originalne serije kao što su Kozmički kalendar i Brod mašte. Najzamršenije znanstvene ideje predstavljene su jasno i razumljivo u ovom spoju skepse i divljenja u kojem se znanost isprepleće s emotivnim i duhovnim poimanjima.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...