Prije tjedan dana dva ponajveća favorita za osvajanje ovosezonske Europske lige, Porto i Napoli, odigrali su susret s malo golova, ali zanimljiv i s puno šansi. Slavio je Porto golom Jacksona Martineza, no ta minimalna prednost samo im garantira žestok uzvrat Napolitanaca!Valja reći da trenutno ni Napoli ni Porto ne briljiraju i forma im prilično oscilira. Porto je nedavno promijenio trenera, no čini se prekasno - ne samo da neće obraniti naslov portugalske Primeire, nego im se smiješi treće mjesto i kvalifikacije za LP. U prošlom kolu Porto je poražen kod Sportinga rezultatom 1-0, što nikako nije dobra najava vrućeg uzvrata na San Paolu.

Napoli je prošlog ponedjeljka kasnim golom Higuaina slavio kod Torina i tako nastavio jurnjavu za Romom te ostao u utrci za drugo mjesto Serie A. Napolitanci puno bolje igraju na svom terenu gdje ih njihova navijačka vojska tjera na maksimalno zalaganje i kvalitetniji pristup utakmici. Napoli trenutno nije u nekoj ludoj formi, no pobjeđuje na iskustvo i rutinu. Benitez ima na raspolaganju respektabilan broj vrhunskih pojedinaca sposobnih da sami riješe utakmicu, i to je ključna prednost Napolija u ovom susretu.

Može li se Porto obraniti na vrućem San Paolu, pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/