Prije gotovo tisuću godina Stamford Bridge su opsjedali Vikinzi, a ovoga utorka naći će se pod turskom opsadom. Turci predvođeni Drogba-pašom moraju zabiti barem jedan gol za prolazak u četvrtfinale budući da je prvi susret u Istanbulu završio neodlučeno, bilo je 1-1. Gostujući remi stavlja Chelsea u dobru poziciju, no Mourinhove trupe morat će se za prolazak dobrano pomučiti!Osmina finala realan je doseg Galatasaraya u Ligi prvaka, no oscilirajuća forma Chelseaja i zapravo samo jedan gol zaostatka bude nadu turskih navijača. Londonski plavi nisu dobro najavili ovaj susret - zadnji prvenstveni meč izgubili su od Aston Ville i tako kompromitirali svoje šanse da osvoje naslov Premier League. Mou je bio bijesan, a loš dan svojih igrača pokušao je prikriti prokušanom metodom - ponovo je zbog prigovora dobio crveni karton. 

Eventualno ispadanje od Galatasaraya u osmini finala LP-a bila bi prava katastrofa za Chelsea. Bogati londonski sastav bit će pod pritiskom u ovom susretu dok Turci mogu igrati bez opterećenja budući da im nitko neće zamjeriti ispadanje. Chelsea je u dobroj poziciji i ima prednost iz prvog susreta, no ako se povuče i stane braniti rezultat, a Turci krenu u svoj poznati 'va banque', svašta se može dogoditi!

Chelsea protiv Galatasaraya gledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/