U srijedu popodne Slaven Belupo i Dinamo odigrat će u Koprivnici prvi susret polufinala hrvatskog nogometnog kupa. Ova dva sastava su prije par dana igrala prvenstveni meč, a slavio je Dinamo s visokih 6-1. Budući da Scoria nema čarobni štapić i ne može u par dana konsolidirati koprivnički sastav, sva je prilika da Slaven i u kupu čeka jedna vrlo, vrlo teška utakmica.Izvještaji govore da je prošle subote u prvenstvenom susretu protiv Dinama Slaven izgledao poput amaterske momčadi, kojoj su Modri, da su htjeli, mogli zabiti i dvoznamenkasti broj golova. Promjena trenera, odnosno dolazak Scorie očigledno nije razbudio Koprivničane iako valja reći da su porazi od Hajduka i Dinama bili očekivani i da će se pravi rad novog trenera Belupa vidjeti u sudarima s ostalim sastavima lige.

Iako kup susreti često nose iznenađenja i nije ih zahvalno prognozirati, ovoga puta posve je jasno što će se zbiti - jedino izrazito loš dan Modrih mogao bi Belupo spasiti od još jednog uvjerljivog poraza. Scoria nema puno izbora i može se samo nadati da je visoki prvenstveni poraz razbudio njegove igrače i da će u kup reprizi zbiti svoje redove.

Koliko Slaven može parirati Dinamu, pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPVMAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/