Prva nedjeljna utakmica 24. kola MAXtv Prve lige donosi nam zagrebački derbi dvaju bratskih klubova - na Maksimiru igraju Dinamo i Lokomotiva. Već i ptice na grani znaju da Lokomotiva nikad, ama baš nikad nije Dinamu otkinula ni boda, a budući da Modri u ovom trenutku nemaju prekomotnu situaciju na tablici, sva je prilika da će se Dinamova berba nastaviti.Modri će biti umorniji od Lokomotive budući da su prije par dana igrali zaostali susret protiv Rijeke u kojem su bili vrlo blizu poraza, no zahvaljujući riječkom opuštanju i putem dva krasna bljeska mladog Halilovića ipak su uzeli bod. Riječani su bili opravdano ljuti jer sudac nije pokazao Ademiju crveni karton koji je ovaj zaslužio čineći prekršaj za penal, no remijem su na kraju svi morali biti zadovoljni. 

Dinamo sad ima šest bodova više od Hajduka, što i nije kapitalna prednost s obzirom da do kraja sezone mora dva puta igrati protiv najvećeg rivala, a i s obzirom da do kraja sezone ima još  trinaest kola, Modri se ne smiju previše opustiti i ne smiju svojoj filijali progledati kroz prste iako ovima trebaju bodovi da bi zadržali prednost u odnosu na Split i sačuvali mjesto koje vjerojatno donosi kvalifikacije za EL. 

Kako će proći 12. pokušaj Lokomotive da ostane neporažena protiv Dinama, pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/