Navigation Content

Lov na čovjeka s Joelom Lambertom

Lov na čovjeka s Joelom Lambertom

Manhunt With Joel Lambert

Joel Lambert pokušava pobjeći od najprestižnije vojne jedinice. No hoće li ovi iskusni istrenirani tragači to dopustiti?

INFO

Sažetak

Samo s nekoliko stvari koje može ponijeti u ruksaku, bivši marinac Joel Lambert uhvatio se u koštac s jednom od najelitnijih vojnih tragačkih jedinica na svijetu. Po iznimno opasnom terenu pokušat će izbjeći tragačima u roku od 48 sati.

Ističući uzbuđenje potjere i stalni strah od uhićenja, emisija je snimana u SAD-u, Poljskoj, Južnoj Africi, na Filipinima, u Panami i Južnoj Koreji. Svaka epizoda prati Joela koji u roku od dva dana mora doći do točke izbavljenja ili će biti uhvaćen. Uz minimalne potrepštine za preživljavanje mora pronaći sve ostale stvari koje bi mu mogle pomoći u bijegu.

Istovremeno pratimo Joela i vojne operativce kako bi gledatelji dobili uvid u akcije koje se izvršavaju s obje strane. Hoće li Joel uspjeti pobjeći specijalnoj jedinici?
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...