Navigation Content

Posljednja prilika za susret

Posljednja prilika za susret

Last Chance to See

Otkrijte sve o ugroženim vrstama životinja na rubu izumiranja

INFO

Sažetak

Zoolog Mark Carwardine prije dvadeset godina udružio se s pokojnim piscem Douglasom Adamsom i zajedno su krenuli na revolucionarnu ekspediciju po cijeloj Zemlji u potrazi za nekim od najugroženijih životinja svijeta. Sada se Mark udružio s jednim od Douglasovih najbližih prijatelja – genijalnim komičarom Stephenom Fryom – da bi saznali kako su se sve te životinje u međuvremenu snašle.

Pratite ovaj neobičan dvojac tijekom šest zasebnih putovanja koja ih vode od uzavrelih prašuma Amazone do ledom prekrivenih planinskih vrhova Novog Zelanda te od ruba ratne zone u središnjoj Africi do suptropskog raja na zemlji u sjevernom Pacifiku.

Putem traže najčudnija, najzanimljivija i najugroženija stvorenja na svijetu, a među njima i veliku crnu uspavanu životinju koju je lako zamijeniti za neugledni blatni nasip, papigu koja pjeva čudnovate pjesme i varana smrtonosne sline.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...