Navigation Content

Čvrsti bračni zavjeti

Čvrsti bračni zavjeti

Not Easily Broken

Život vas pokušava slomiti. Ljubav vas drži zajedno

INFO

RedateljBill Duke

GlumciMorris Chestnut, Taraji P. Henson, Maeve Quinlan, Kevin Hart, Wood Harris

Sažetak

Nakon godina neslaganja o tome što sreća, uspjeh i ljubav doista jesu, Dave (Morris Chestnut) i Clarice Clark (Taraji P. Henson), dosegnuli su prijelomnu točku u svojemu braku. Nakon što Clarice biva ozlijeđena u prometnoj nesreći, očito je da je njoj više nego njezinim ozljedama potrebna pažnja.

Stvar se još više pogoršava kad se Clarice počinje viđati s fizioterapeutom, a Dave razvija prijateljstvo s Julie (Maeve Quinlan) i njezinim sinom tinejdžerom Brysonom (Cannon Jay). Prihvaćanje i utjeha koju on pronalazi u njima, pobuđuju njegovu žudnju za obitelji i strastvenim partnerom.

Kako kušnja počinje razdvajati Davea i Clarice sve više, oni postaju svjesni da se moraju suočiti s time koliko su njihovi zavjeti doista čvrsti.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...