Zadrani su u prošlome kolu pobijedili u utakmici koju možemo nazvati utakmicom sezone - svladali su Osijek i pobjegli mu na osam bodova razmaka; sasvim dovoljna prednost za mirno proljeće. U nastavku sezone momčad sa Stanova morat će uzeti još koji bod, a za to će im poslužiti susreti protiv slabijih klubova lige - protiv Rijeke se ne smiju nadati pozitivnom rezultatu.Paradoksalno zvuči, ali ključni problem Riječana u ovom trenutku je nedostatak utakmica! Prošle jeseni Rijeka je imala pretrpan raspored - Prva liga, Europska liga, kup, a kako je krenuo proljetni dio sezone, Riječani samo treniraju... Razlog je svima poznat - slaba drenaža na Kantridi uzrokovala je odgode kup susreta protiv Osijeka i prvenstvenog meča protiv Dinama. 

Rijeka ne bi smjela imati problema protiv ZadraKekova momčad puno je kvalitetnija, a uz to sad i našpanana te napokon može odigrati jedan službeni meč! Ako tome dodamo da dvije važne zadarske figure, Neretljak i Tadić, nemaju pravo nastupa protiv Rijeke (ugovorena stavka u posudbi spomenutog dvojca), jasno je tko je čisti favorit ovog susreta.

Uzima li Rijeka trobod na Stanovima, pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/