Sredinom siječnja gigant sa San Sira dobio je novog trenera, Seedorfa, a u tjednima koji su slijedili, čuli smo brojne pohvale igrača Milana na račun svog novog trenera. Od tada je prošlo već gotovo mjesec dana, a neke velike promjene na San Siru baš i nema. Milan i dalje igra slabo i gubi od svakog jačeg protivnika.U prošlom kolu Milaneze je pregazio Napoli s lakoćom im utrpavši tri komada, a jedina svijetla točka Milana bio je novopridošli Adel Taarabt koji je zabio na debiju. Posuđeni igrač Queens Park Rangersa mogao bi se dobro uklopiti u sastav Milana - riječ je o vrlo nediscipliniranom, svojeglavom znalcu ... 

Utakmicu protiv Bologne Seedorf bi mogao iskoristiti za uigravanje sastava za nadolazeći meč Lige prvaka protiv Atletico Madrida koji je na rasporedu narednog utorka. Nizozemski trener ima na raspolaganju respektabilnu skupinu igrača kojoj nedostaje ono najvažnije - momčadska igra i duh zajedništva; upravo ono što krasi Atletico.

Milan i Bologna su u rujnu odigrali vrlo zanimljivu utakmicu koju je Milan trebao izgubiti, no s dva kasna gola ipak je spasio bod. Bolognezi su u prošlom kolu pobijedili Torino u gostima i pokazali se kao vrlo neugodna momčad, a sva je prilika da će i Milanu stvoriti dosta problema. Bologna se bori za ostanak u ligi, a Milan više razmišlja o Ligi prvaka nego o Serii A; gosti bi mogli do boda!

Milan protiv Bologne pogledajte na kanalu Arena 4 ili putem PPV usluge.