Navigation Content

Razvoj životinja s Davidom Attenboroughom

Razvoj životinja s Davidom Attenboroughom

David Attenborough's Rise of Animals

'Razvoj životinja' je serija o zapanjujućem evolucijskom napretku koji je stvorio nevjerojatnu raznolikost među kralježnjacima koji sada dominiraju našim planetom!

INFO

Sažetak

Evolucija kralježnjaka proizvela je najveća, najbrža i najinteligentnija stvorenja koja je svijet ikada vidio. 500 milijuna godina dugo putovanje Davida Attenborougha vodi nas na najnovija ključna nalazišta paleontoloških istraživanja, u Kinu!

David uz pomoć najmodernije znanosti otkriva prijelomne točke u evoluciji koje su dovele do razvoja kralježnjaka. Vidjet ćemo prvu kralježnicu, saznat ćemo kako su se razvili prsti, zašto smo postali toplokrvni te ostale čimbenike koji su doveli do zapanjujućeg uspjeha kralježnjaka.

Ovo putovanje nam otkriva kako su ljudi postali nasljednici veličanstvene evolucijske baštine koja seže unazad do prvih znakova života na Zemlji.

 

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...