U noći s nedjelje na ponedjeljak po europskom vremenu odigrat će se jedan od najvećih sportskih spektakala na planeti Zemlji - vrijeme je za Super Bowl XLVIII! U velikom finalu NFL lige sastaju se Seattle Seahawks i Denver Broncos, a meč će biti odigran na otvorenom terenu MetLife stadiona u New Jerseyu.Poznata je stvar da je Super Bowl jedan od najgledanijih i zbog toga najkomercijalnijih sportskih priredbi svih vremena, a kako vrijeme prolazi, brojke postaju sve veće. Tako ove sezone tridesetsekundna reklama za vrijeme prijenosa košta čak 4 milijuna dolara, a u poluvremenu će svirati Red Hot Chili Peppers!

Sportski dio ovog spektakla također će biti vrlo zanimljiv... Denver Broncosi su regularni dio sezone odigrali vrlo dobro te na kraju upisali skor 13-3. U doigravanju su eliminirali San Diego i New England, a prema nekim prognozama, u finalni susret ulaze kao blagi favoriti. Seattle Seahawks su u regularnom dijelu sezone imali skor jednak Broncosima, 13-3, a u doigravanju su riješili Carolinu i San Francisco. 

Zadnji susret ovih momčadi odigran je polovinom kolovoza u predsezoni, a uvjerljivo su slavili Seahawks rezultatom 40-10. Može li se Denver revanširati u najvažnijoj utakmici sezone, pogledajte na kanalu Arena 1.